Czysty poranek. Dodano: 2011-01-30 12:03 Zmieniono: 2011-01-30 12:04
jak już mówiłam, każdy rozumie te piosenki jak chce, to też nie będę oceniać, fragment którego nie rozumiesz "Day's dawning, skins crawling,Pure morning" jest o wychodzeniu z nałogu, narkotykowego, tudzież alkoholowego, jak to u muzyków:\
Czysty poranek. Dodano: 2011-01-30 12:35
| CatGirl napisał(a): |
| jak już mówiłam, każdy rozumie te piosenki jak chce, to też nie będę oceniać, fragment którego nie rozumiesz "Day's dawning, skins crawling,Pure morning" jest o wychodzeniu z nałogu, narkotykowego, tudzież alkoholowego, jak to u muzyków:\ |
Hmm... Ciekawie. W zasadzie to u muzyków najgorsze.-nałogi. Ale piosenka o wychodzeniu z nich ładna :)
Dodano: 2011-02-08 22:15
"skin's crawling" - może facet miał po prostu mrowienie na skórze z powodu głodu narkotykowego...super piosenka, jeszcze z czasów, gdy Brian Molko miał odważniejsze pomysły na muzę...
Dodano: 2011-02-08 22:30
| Vika napisał(a): |
| "skin's crawling" - może facet miał po prostu mrowienie na skórze z powodu głodu narkotykowego...super piosenka, jeszcze z czasów, gdy Brian Molko miał odważniejsze pomysły na muzę... |
to też mówię:D mi odpowiadają wszystkie ich pomysły(fanatyczka) - może z wyjątkiem kilku piosenek, zwykle jest taka jedna na każdą płytę, w przypadku której nie wiem co ich podkusiło, taki gniot wrzucić...